PREKINUTA ZABAVA

Susjed koji je prijavio Juventusovog igrača: Automobili su dovozili djevojke

SUSJED Westona McKennieja je objasnio zašto je prijavio Juventusovog nogometaša policiji i što se događalo te večeri na zabavi koju je igrač organizirao.

Organizacija zabava je zabranjena u Italiji, koja se trudi suzbiti širenje koronavirusa, a McKennie je prekršio zabranu pozivajući suigrače Paula Dybalu i Arthura, ali i mnoge druge, u svoj dom.

''Mislim da poznati nogometaš nije iznad zakona. Izašao sam oko 22:30 prošetati psa i vidio kolonu automobila ispred njegova imanja. Bila je ondje skupina ljudi. Nisu nosili maske. Bilo je mnogo Mercedesa, Jeepova i nekoliko taksija koji su dovezli djevojke. Budući da večere u krugu prijatelja nisu dozvoljene i da je na snazi policijski sat, odlučio sam pozvati policiju'', ispričao je susjed Juventusovog igrača.

Kad je policija stigla, na imanju je bilo desetak ljudi. Susjed tvrdi da je kroz večer onuda prošlo njih puno više.

''Vjerojatno su neki uspjeli otići. Nemam ništa protiv McKennieja, miran je i profesionalac. Ili je kod kuće ili na treninzima. I navijam za Juventus, zato i žalim. Možda bi se trebali manje zabavljati i više usredotočiti na travnjak'', zaključio je.

Juventus je suspendirao svoj trojac.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.