Dinamo želi igrača kojeg su navijači prije nekoliko dana istjerali iz noćnog kluba

Foto: Profimedia

BRAZILSKI mediji javljaju da Dinamo želi dovesti Lucasa Piresa (22), lijevog beka tamošnjeg velikana Santosa.

"Dinamo je zainteresiran za Lucasa Piresa iz Santosa. Hrvatski klub ga želi dovesti na posudbu s obaveznim otkupom ugovora, ali Santos želi odmah prodati igrača. Iako je ranije tražio dvostruko više od toga, Santos bi se zadovoljio odštetom od dva milijuna eura. Pires ima i druge ponude iz inozemstva. Cilj je završiti transfer u sljedećih nekoliko dana", navodi brazilski UOL.

Pires je prošle godine bio hit igrač Santosa. Bio je nezamjenjiv na lijevoj strani obrane i sjajnim igrama je natjerao klub da mu produlji ugovor do 2026. godine. Navijači su dotad bili oduševljeni njegovim igrama, ali nakon toga uslijedio je veliki pad. 

"Obnova ugovora je možda posljednji veliki trenutak za Lucasa Piresa u Santosu. Sjajne izvedbe postale su sve rjeđe. Nogometaš čiji su navijači tražili ostanak sad je postao meta kritika, a poziciju u momčadi izgubio je od Gabriela Inocência, desnog beka koji je počeo igrati na lijevoj strani", piše Globo.

Klub ga kaznio, navijači vrijeđali

Prije nekoliko dana Pires je kažnjen oduzimanjem pola plaće i potjeran je s treninga nakon što su ga navijači zatekli u društvu još jednog igrača Santosa u noćnom klubu. Uz psovke su ih navijači, ljutiti zbog 10 utakmica bez pobjede, istjerali iz noćnog kluba.

Pires je ukupno za prvu momčad skupio 69 nastupa i imao šest asistencija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.