LIGA PRVAKA

Dinamo dobio najteže moguće potencijalne protivnike u 2. pretkolu kvalifikacija za LP

Foto: EPA

DINAMO je večer prije ždrijeba parova drugog pretkola Lige prvaka (ponedjeljak, 12 sati) doznao podskupinu nepostavljenih klubova s kojima bi ga ždrijeb mogao spojiti.

Zagrebačka momčad dobila je najteži mogući ždrijeb, a najzvučnija imena u njemu su rumunjski Cluj, mađarski Ferencvaros i slovački Slovan iz Bratislave. Radi se o redom ekipama koje se nalaze u vrhu ili u gornjoj polovini nepostavljenih klubova pa Dinamo nije mogao dobiti teži ždrijeb. 

Podsjetimo, Dinamo je prošle sezone igrao protiv Ferencvarosa u trećem pretkolu kvalifikacija i prošao s ukupnih 5:1 nakon 1:1 u Zagrebu i 4:0 u Budimpešti. 

Lokomotiva doznaje protivnika

Skraćena lista potencijalnih suparnika u utakmici, ove sezone samo jednoj, koja će se igrati 25. ili 26. kolovoza ovog mjeseca za Dinamo uključuje i maltešku Florianu, švedski Djurgarden i Ki, prvaka Farskih Otoka, ali puno su izgledniji susreti s nositeljima iz prvog pretkola.

Dinamo suparnika neće doznati sutra jer su sve tri opcije klubovi koji će u drugo pretkolo kao pobjednici susreta iz prvog pretkola koje će se igrati tjedan ranije.

Ipak, svog protivnika doznat će Lokomotiva, koju čekaju turski Bešiktaš, češka Viktoria Plzen ili bečki Rapid. Ždrijeb je u podne. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.