NAPAD NA MUZAFERA EJUPIJA

Detalji napada: Ejupi je onesviješten udarcem šipkom, a onda ga je šogor osvetio

Foto: NK Slaven Belupo, Montaža: Index

POLICIJA je po završetku kriminalističkog istraživanja i podnošenja kaznene prijave Državnom odvjetništvu objavila detalje tučnjave u kojoj su 25. rujna u Koprivnici teško ozlijeđene dvije osobe, od kojih je jedna Muzafer Ejupi, nogometaš Slaven Belupa. 

"Poduzetim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u srijedu, 25. rujna, oko 19.40 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića na parkiralištu nakon verbalnog sukoba 53-godišnjak metalnom šipkom udario u predjelu glave 31-godišnjeg (Ejupi) državljana Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu 32-godišnjem (Ejupijev šogor) državljaninu Sjeverne Makedonije." piše na stranicama koprivničke policije, bez navođenja imena spomenutih osoba.

Policija nadalje navodi da je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju na štetu 31-godišnjaka, protiv osumnjičenog 53-godišnjaka podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Osumnjičeni je željeznom šipkom udario Ejupija, koji je potom pao i izgubio svijest, nakon čega je također šipkom udarao njegovog šogora.

Ali on je nakon nekoliko pretrpljenih udaraca oteo šipku napadaču i izudarao ga tako da je ovaj završio u koprivničkoj Općoj bolnici.

I to s teškim ozljedama, a sada i s kaznenom prijavom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.