EURO 2020

Derbi Eura sucu koji je uhićen zbog svodništva u organizaciji srpske starlete

Foto: EPA-EFE

BELGIJA i Italija večeras od 21 sat igraju veliki derbi četvrtfinala Europskog prvenstva. S obzirom na uloge i jačinu protivnika, talijanski mediji posvetili su veliku pozornost sucu susreta, Slovencu Slavku Vinčiću.

Nekadašnji pomoćnik Damira Skomine uhićen je u svibnju prošle godine u Bosni i Hercegovini te je optužen zbog svodništva. UEFA-in sudac priveden je zbog sumnje u organiziranu prostituciju u režiji srpske starlete Tijane Ajfon, a uz njih su uhićene još 34 osobe. Vinčić je uhvaćen u jednoj vikendici, gdje je policija zatekla devet žena i 26 muškaraca te pritom zaplijenila kokain i oružje.

Istraga je pokazala da se zatekao u krivo vrijeme na krivom mjestu te su optužbe protiv njega odbačene. "Slučajno sam se našao tamo, bio sam na poslovnom sastanku. Sjedio sam s društvom za stolom, a onda je upala policija i počela hapsiti", rekao je u nedavnom razgovoru za talijanske medije.

Dosad je na prvenstvu sudio utakmice između Španjolske i Švedske te Švicarske i Turske. Italiji je sudio dvaput, u pobjedama 2:0 nad Albanijom i Bugarskom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.