Dawsonov krik: Drago mi je što predsjednik ne pušta Modrića, moramo zadržati najbolje igrače

IGRAČI Tottenhama podržavaju politiku predsjednika Danijela Levyja koji ne želi pustiti Luku Modrića u Chelsea unatoč prosvjednim pismima i presingu koji ovaj radi na vodstvo kluba. Kapetan Spursa Michael Dowson drži stranu Levyju i smatra da ključni igrači moraju ostati na White Hart Lineu.

> Modrić u Africi podnio zahtjev za transfer! Redknapp: To što si napisao na papiru ne znači ništa

> "Luka nije tip koji će pisati pisma. To je menadžerski presing i na kraju balade, Levy će ga prodati"

"Imperativ je zadržati naše najbolje igrače i zato sam, kad je slučaj s Modrićem u pitanju, na strani predsjednika Levyja", "graknuo" je Dawson.

Tottenham se prošle sezone nije ugurao među četiri najbolja kluba Premierlige što znači da su ostali bez Lige prvaka. Stoga nije čudno da se priča o odlasku najboljih igrača poput Modrića i Balea.

"Uvijek će biti svakojakih glasina. Iz pozicije kluba, svaka ambiciozna sredina mora gledati kako da zadrži svoje najveće zvijezde. Naš je predsjednik jasno rekao da želi zadržati Modrića. To je sjajno za Tottenham. Iduće sezone tražit ćemo povratak među četiri najbolja kluba. Logično je da uvijek pokušate pojačati momčad. Jasno je da je ona već sad kvalitetna, ali osvježenja su uvijek dobrodošla", izjavio je Dawson.

Pričalo se i da je Dawson, engleski reprezentativac, na izlaznim vratima jer mu Tottenham nije ponudio poboljšani ugovor.

"Ne znam otkud nekome ta ideja. Sigurno nije došla od mene ili nekoga meni bliskoga. Mislim da sam uvijek pokazivao da sam ponosan igrač i kapetan kluba i ništa se nije promijenilo u tom smislu. Sa svima u klubu imam sjajan odnos, od predsjednika preko suigrača do navijača i ne želim da nečije priče utječu na to", kaže 27-godišnji branič.

Modrić uredno trenira

Modrić je u Južnoafričkoj Republici na pripremama s momčadi, a pomoćni trener Tottenhama Kevin Bond hvali playmakera momčadi. Bond tvrdi da Modrić veliki profesionalac, na treningu daje sve od sebe bez obzira na svu strku koja se stvorila oko mogućeg transfera u Chelsea.

"On je dobar kao zlato. Nije ništa drugačiji nego prije. Naporno trenira i dio je momčadi. Ne vidim nikakvu promjenu u Luki Modriću. Ne čudi me da ga žele brojni klubovi jer je fantastičan nogometaš", rekao je Bond za Sky Sports.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.