transferi

Daily Mail: Roma za napadača traži 120 milijuna eura

Foto: EPA-EFE

ROMA je ušla u seriju jako dobrih rezultata, ali joj to neće biti dovoljno da se dočepa Lige prvaka. Juventus joj bježi osam bodova i Mourinhova momčad će se vjerojatno morati zadovoljiti igranjem u Europa ligi ili Konferencijskoj ligi. No, kako god završila ova sezona, u sljedeću bi Roma mogla krenuti bez svojeg najboljeg igrača.

Tammy Abraham na meti je velikih engleskih klubova nakon fantastične prve sezone u Italiji. U 40 nastupa upisao je 23 gola uz četiri asistencije, a čak sedam golova zabio je u utakmicama Konferencijske lige. Postao je miljenik navijača i njegove odlične igre privukle su pažnju drugih klubova.

Roma u minusu

Roma je prošlu godinu završila sa 175 milijuna eura gubitka i teško će moći odbiti unosne ponude za Abrahama. Rimljani su ga prošlog ljeta kupili za samo 40 milijuna eura, a Daily Mail tvrdi da će ovog ljeta za 24-godišnjaka tražiti čak 120 milijuna eura.

Daily Mail piše da su za njega zainteresirani Manchester United i Manchester City iako je Guardioli prioritet dovođenje Erlinga Halanda. Abrahama bi rado vratio i Chelsea, ali on to može učiniti tek sljedeće godine. Naime, u ugovoru o transferu u Romu stoji da ga Chelsea može kupiti tek na ljeto 2023. godine, i to za fiksnu cijenu od 80 milijuna eura.

S obzirom na goleme financijske gubitke, Daily Mail tvrdi da će Roma teško odbiti zainteresirane klubove ovog ljeta, osobito zbog činjenice da ga Chelsea može dobiti puno povoljnije već sljedećeg ljeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.