Cvitanović: Radonjić je najbolji napadač u Hrvatskoj i zaslužuje Dalićev poziv

Luka Stanzl/Pixsell

U HTV-ovoj emisiji ''Stadion'' Igor Cvitanović komentirao je domaće nogometne aktualnosti pa nakon utakmice Lokomotive i Dinama (0:1) posebno istaknuo jedno ime.

Ne, nije to Bruno Petković.

"Momčad Dinama dobro prihvaća brojne rotacije, dobar je primjer Kadzior. A Radonjić u ovom trenutku se nalazi u najboljim igračkim danima i trebao bi biti u užem ili širem kadru reprezentacije. Ima tehničke i realizatorske kvalitete i u Hrvatskoj je najbolji napadač", kaže proslavljeni napadač Modrih pa nastavlja:

"Trenutno najbolji nogomet igraju Dinamo, Lokomotiva i - Gorica! A Bjelica i Tomić trenutno su najbolji treneri u HNL-u. A slažem se s Petkovićem, i ja bih radije zabio tri gola nego jedan ovakav."

Prije nekoliko tjedana vrijednost Radonjića apostrofirao je i njegov trener Goran Tomić.

"Radonjić u fazi napada ima apsolutnu slobodu. On je igrač koji može asistirati i zabiti, mislim da je prvi asistent lige. Igra sezonu za pamćenje. Mislim da je on, bez nekog pretjerivanja, potencijal za reprezentaciju Hrvatske. Ako nastavi ovako, mislim da će dobiti poziv."

Ove sezone Radonjić je zabio tri gola te pet ih namjestio u 14 susreta HNL-a te je jedan od najboljih igrača trenutačno drugoplasirane momčadi lige.

Ovako Cvitanović vidi Hajdukovu pobjedu nad Interom (3:0):

"Inter je dobro prošao jer je Hajduk bio uvjerljivo bolja momčad. Toplak očito nije napravio dobru pripremu koliko se nadao... Na Poljudu nije lako igrati niti kada je prazan, posebno ako nisi sto posto u utakmici. Drago mi je što Teklić i Bradarić dobivaju sve više prilika, kao i ostali mladi igrači. Hajduk ima previše stranaca, i to i nekih manje kvalitete... A oduzimanje kapetanske trake Caktašu neću komentirati."

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.