ĆIRO O SMJENI MUSLINA "Predsjednika Saveza bih poslao na psihijatriju, brzo ćete vi kući sa SP-a"

Foto: Pixsell

NAKON sedam godina Srbija se plasirala na Svjetsko nogometno prvenstvo, koje će se sljedećeg ljeta od 14. lipnja do 15. srpnja igrati u Rusiji. Orlovi su u kvalifikacijama osvojili prvo mjesto skupine D ispred Irske, Walesa i Austrije i time ostvarili veliki uspjeh.

Međutim, iako je upisao šest pobjeda, uz tri remija i jedan poraz, izbornik Slavoljub Muslin smijenjen je, a na njegovo je mjesto kao privremeno rješenje postavljen Nenad Krstajić.

Navodno je predsjednik Saveza Slaviša Kokeza tražio od Muslina da zaigra protiv Gruzije u posljednjem 10. kolu, što je iskusni strateg odbio, pa je morao odstupiti. Cijelu bizarnu situaciju prokomentirao je i legendarni Ćiro Blažević, koji je s Hrvatskom napravio najveći uspjeh 1998. u Francuskoj, gdje je stigao do bronce. 

"Da je meni taj Slaviša došao s takvom idejom, poslao bih ga na psihijatriju. Vi Srbi ste skloni raznim zajebancijama, ali ovo prelazi sve granice. Radili ste vi već slične stvari. To je jedna anomalija, a vi Srbi ste jako skloni tome", poručio je Ćiro za Kurir. 

Embed from Getty Images

 
Srbija je 2010. u Južnoj Africi ispala u grupnoj fazi. Iako je svladala Njemačku (1:0), izgubila je od Gane (1:0) te Australije (2:1) i natjecanje završila nakon tri odigrana kola. Blažević vjeruje da će nešto slično nakon svega biti i u Rusiji...
 
"Nisam optimist. S obzirom na to što se sve događa kod vas, brzo ćete vi kući iz Rusije sa Svjetskog prvenstva. Ekspresno ćete se vratiti", zaključio je bivši hrvatski izbornik.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.