Rukomet

Cindrić: Neću se spuštati na Kajbin nivo. S jednom nogom bih igrao za Hrvatsku

Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

LUKA CINDRIĆ je nakon pobjede Barcelone nad PPD Zagrebom (37:33) u 11. kolu skupine B rukometne Lige prvaka odgovorio na optužbe bivšeg fizioterapeuta reprezentacije Hrvatske Damira Kajbe koji je kazao da hrvatski rukometaš godinama "reketari" nacionalnu momčad svoje zemlje.

"On godinama reketari reprezentaciju"

"Meni doslovno nije normalno da taj dečko može tri godine reketariti HRS i reprezentaciju, i da mi čekamo da on nešto odigra, da se dobije potvrda može li ili hoće li", kazao je Kajba u razgovoru za Net.hr.

Cindrić je u izjavi za RTL odgovorio na teške optužbe, a Kajbu je mogao sresti prilikom okršaja protiv PPD Zagreba jer on radi kao fizioterapeut u ovom hrvatskom rukometnom klubu.

"Bez noge bih igrao za Hrvatsku, neću komentirati laži"

"I bez noge ću igrati za Hrvatsku, to je čast i svi koji trebaju znaju kakav sam. Neke laži neću ni komentirati i spuštati se na taj nivo. Svatko od nas ponosno nosi hrvatski dres, za obitelj, koja je uvijek potpora, i za domovinu", poručio je Cindrić.

Hrvatska će sredinom ožujka putovati u Montpellier gdje će igrati kvalifikacijski turnir za plasman na Olimpijske igre. Protivnici Hrvatske bit će domaćin Francuska te Portugal i Tunis.

Novi izbornik Hrvatske je Hrvoje Horvat koji je zamijenio Linu Červara.

"Naš cilj je jasan, vjerujem da ćemo izboriti Olimpijske igre. Svaki izbornik ima moju podršku", rekao je Cindrić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.