"Cibona i Partizan nemaju šanse u Europi i zato je regionalno finale kruna sezone!"

NIKŠA PRKAČIN bio je vrlo iskren dok je s novinarima dijelio očekivanja od finalne utakmice regionalnog prvenstva.

"Za Partizan i Cibonu ova je utakmica kruna sezone. Mi nemamo rostere ni budžete s kojima, realno, možemo ići na titulu prvaka Europe. Ovaj trofej je za nas sve", rekao je Prka, začudivši se i broju novinara koji su pohodili današnju press konferenciju u beogradskom hotelu Continental.

"Zaista dugo nisam bio na ovako posjećanoj klupskoj presici. Na reprezentativnoj da, ali klupskoj zaista ne. I to govori o onome što nas sutra čeka i Beo Areni."

"Partizan je momčad koja ove godine igra definitivno najljepšu košarku. Lideri su regije od prvog kola i apsolutni su favoriti jer igraju na domaćem terenu. No, ja ne bi bio sportš kada bi rekao da su oni bolji i da će zato pobijediti. Probat ćemo ih iznenaditi, dat ćemo sve od sebe da uzmemo tu povijesnu titulu.", poručio je Cibonin kapetan.

"Za kraj, pridružio bih se treneru Partizana koji je pozvao navijače da napune dvoranu. Nije bitno, neka svi navijaju za Partizan, jer sport se ne igra zbog igrača, trenera, ili novinara, već samo zbog navijača. Ako naša utakmica ljude zanima, onda to znači da smo napravili posao. I tu bema gubitnika."

Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.