Chago oduševljen zbog poziva u reprezentaciju Kameruna: Jedva čekam zaigrati s Eto´om

RIJETKI su sportaši koji su imali toliko nesreće i peha u svojoj karijeri poput Dinamova veznjaka Mathiasa Chaga. Ovaj zahvalni zadnji vezni nakon svog dolaska u zagrebački klub vrlo brzo je zbog borbenosti na terenu postao ljubimac navijača, ali je još većom brzinom kupio ozljede koje su ga na duže vrijeme znale izbaciti iz dinamova stroja.

Chagi se ovih dana ostvarila velika životna želja. Kamerunski nogometaš koji također posjeduje i hrvatsku putovnicu dobio je naime poziv za nastup u reprezentaciji Kameruna u kvalifikacijskoj utakmici za SP protiv Maroka 7. lipnja. od trojca koji se trenutno nalazi na čelu te afričke reprezentacije (Jean-Paul Akono, Michel Kaham i Ndtoungou Mpile).

"Dolazili su nenajavljeno na Dinamove utakmice i pozorno me pratili u nekoliko nastupa. Nakon njihovog izvješća dobio sam poziv i sad sam jako sretan", rekao je Chago u razgovoru za Sportske novosti.

"Jedva čekam zaigrati skupa s Eto'om u istoj momčadi. On je fenomenalan napadač, bit će mi čast," oduševljeno je rekao Chago.

M.Č.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.