lige petice

Carragher: Kad je Bišćan došao u Liverpool, svi smo se čudili. Sad znam što je radio

Foto: Guliver Image

JESSE LINGARD je za Daily Mail Jamieju Carragheru otkrio kako je prije dvije godine bio na dnu. Prekomjerno je pio, bio je u "tamnom periodu svojeg života" i govorio je kako je potom odlučio okrenuti novu stranicu i vratiti se.

U suradnji sa svojim trenerom i bratom pokrenuo je projekt "Jesse Lingard 2.0". Za vrijeme korone se posvetio treninzima i onda je otišao na posudbu u West Ham, u kojem je proigrao, i na kraju dobio poziv u englesku reprezentaciju.

Lingard je prije nekoliko godina bio na udaru kritika navijača na društvenim mrežama s kojima se, kako kaže, jako teško nosio.

"Bilo je perioda kad sam po noći sam prekomjerno pio. To nisam bio ja. Nitko u mojoj obitelji nikad nije bio alkoholičar, ali ja sam se okrenuo alkoholu jer više nisam mogao trpjeti te silne pritiske. Za sve je zaslužan moj brat Louie koji je znao da nije normalno to što se događa i pomogao mi je. Konačno sam se otvorio i svojoj obitelji rekao što me muči i to me spasilo", rekao je Lingard.

Jamie Carragher se u razgovoru prisjetio epizode iz Liverpoola.

"Prije dvadeset godina došao nam je igrač koji se zove Igor Bišćan i doveo je vlastitog trenera za fitness. Čudili smo se i pitali se što ovaj radi... Sad mi je jasno da je on tad vidio u budućnost", kazao je Carragher i pitao Lingarda je li njemu pomogao osobni trener.

"Naravno. To nikad prije nisam imao, a kad sam ga unajmio mi je puno pomogao", otkrio je Lingard i dodao:

"Nisam želio odustati čak ni kad nisam igrao. Radio sam, trenirao i nadao se da će doći moj trenutak i dočekao sam ga. Kad sam sretan i pun samopouzdanja, mogu biti jako dobar."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.