Carlos: Nakon povratka s posudbe u Varteksu, snivam odlazak u Manchester United

USKRSNUĆE koje se u Dinamu dogodilo često osporavanom brazilskom braniču, vratilo ga je u fokus medijske pažnje (barem dok Denis Glavina ne dobije pravo nastupa u nekom od narednih Euro-pretkola).

Igrao je Carlos na lijevom boku u obje utakmice 2. pretkola LP protiv Pjunika i iako nije pokazao ništa spektakularno (kao ni njegovi suigrači) svakako je skrenuo pozornost na sebe povratkom na veliku scenu nakon što se činilo da je slanjem na psoudbu u Varteks prošle zime Dinamo dignuo ruke od njega.

"U Varteksu mi je bilo odlično. Trener je bio jako dobar, suigrači su me jako lijepo prihvatili i prilično sam se naigrao ondje. To iskustvo mi je u svakom slučaju koristilo. Što se tiče povratka u Dinamo, kao da nisam ni otišao odavde." zadovoljan je Carlos boravkom u Baroknom gradu.

Hrgovića više nema, Ibanez je ispao iz momčadi i eto Carlosa opet u prvom sastavu. Za službene Dinamove stranice otkrio je kako se snašao po povratku u Dinamo i sastav i kako se nosio s prilično potenciranim "pritiskom" oko kluba.

"Mislim da još trebamo raditi na pravoj formi, no i naša će se igra poboljšavati s rastom broja utakmica. Posljednjih je dana, priznajem, vladao pritisak oko nas, prepun kalkulacija što će biti ako prođemo ili izgubimo od Pyunika.

Carlos je pun komplimenata na račun Pyunika i ističe kako je momčad igrala onako kako je trener tražio:

Bilo je kako smo i očekivali. Znali smo da nas čeka jedna jako dobra ekipa. Bili smo spremni i radili ono što je trener od nas tražio. Naravno, slažem se da je prvo poluvrijeme bilo loše, ali u drugom smo ipak pokazali svoju kvalitetu i počeli vršiti pritisak na protivničku momčad"

"Pred praznim tribinama je bilo kao na treningu"

Osvrnuo se Brazilac i na sablasnu pustoš i tišinu koja je odzvanjala maksimirskim tribinama u susretu s armenskim prvakom:

"Osjećao sam se kao da smo na treningu. Ali ipak, trener nas je već ranije pripremio na tu atmosferu i takva situacija ne može biti alibi ni za što".

Carlos je optimističan kada su u pitanju Dinamove šanse protiv Red Bulla, u sljedećem krugu kvalifikacija za Ligu prvaka:

"Pobijedili smo već Red Bull, iako je naravno, bila riječ o prijateljskoj utakmici. To trebamo uzeti u obzir jer sad se radi i o velikom ulogu, pa će i njihova momčad biti vrlo motivirana i željna pobjede. No, vjerujem u nas i mislim da ih možemo pobijediti"

"Engleska velika želja, United prvi izbor"

Nakon uspješnog povratka u Dinamo, Carlos je otkrio i koje su njegove želje kada je u pitanju odlazak iz Hrvatske: "Engleska bi, recimo, bila moja velika želja. Klub je manje bitan, ali evo, Manchester United bi bio moj prvi izbor. Naravno, mene još čeka puno utakmica u Dinamu. Trebam se još dokazati i igrati najbolje što mogu, a ostalo će doći samo po sebi, ako tako treba biti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.