EUROPSKE LIGE

"20 godina krvi, znoja i suza, a nikakav oproštaj." Brat igrača Uniteda poludio

Foto: EPA

JESSEU LINGARDU na kraju sezone istječe ugovor s Manchester Unitedom. S obzirom na to da mu klub nije omogućio posljednji nastup pred publikom Old Trafforda, njegov brat Louie Scott na Instagramu je objavio emotivnu poruku: "20 godina krvi, znoja i suza, četiri osvojena prvenstva, tri gola u finalima, a ništa od oproštaja. Ništa čudno da će iduće sezone igrati Konferencijsku ligu. U klubu si od devete godine. Bravo, buraz, obitelj je ponosna."

Umirovljeni engleski branič i bivši igrač Uniteda Rio Ferdinand u svojem podcastu rekao je kako razumije stajalište Lingardova brata. Priznao je kako ga je naživcirao način na koji je završio dio karijere u Unitedu, iz kojeg je otišao u QPR prije no što je prestao s nogometom.

"United je jedan od najgorih u tome. Ostali klubovi igrače koji su bili uspješni ispraćaju na fenomenalne načine. United vlastite važne igrače ne tretira poput ostalih. Ne kažem da to svi zaslužuju, ali lijepo je otići na takav način kada osjetite da ste puno toga dali", rekao je Ferdinand.

"Bio sam ljut na United"

"Jedno sam vrijeme bio lud zbog načina na koji sam otišao. No prebolio sam", dodao je slavni igrač. Međutim, istaknuo je i kako Scott nije trebao tako javno iskazati nezadovoljstvo jer Jesse Lingard nije jedini igrač koji odlazi na takav način, s time da je bilo i većih od njega. "Ni moja obitelj nije bila sretna, ali nikada to ne bi objavili na društvenim mrežama. Ali svatko je drugačiji."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.