Boysi i Torcida bi se mogli tući u kavezu. Maro Perak zove ih na MMA priredbu

Foto: Instagram / Pixsell, M. Čikotić

DUBROVČANIN Mario Perak sprema revoluciju u svijetu slobodne borbe. Organizirat će borilačke priredbe pod nazivom Dubrovnik Brutal Challenge gdje će svi udarci osim u genitalije i potiljak biti dozvoljeni. Perak u svojoj karijeri ima 26 MMA pobjeda, a borio se protiv poznatih imena ovog sporta kao što je Bob Sapp.

"Svaka tehnika koja je moralno prihvatljiva, bit će dozvoljena, dakle, sve osim udaraca u genitalije i potiljak bit će dozvoljeno.  Kazne će također biti rigorozne, ako sudac jednom upozori borca na kršenje pravila i on ih ponovi, bit će istog momenta diskvalificiran. Borbe će se odvijati po 3 runde u trajanju od 5 minuta u svim težinskim kategorijama", rekao je Perak u intervjuu za Profightstore.com.

Perak se nada kako će takva brutalnost privući publiku, a osim toga kaže kako razmišlja o još jednoj nesvakidašnjoj ideji. Htio bi organizirati borbe predstavnika navijačkih skupina koji bi se borili po MMA pravilima. Sličnu ideju je vidio, kaže, u Rusiji. Tako nije nemoguće da u budućnosti gledamo borbe predstavnika Bad Blue Boysa i Torcide.

"Organizirat ćemo sve vrste natjecanja koje budu zanimljive ljudima za gledanje tako da prihvaćamo sve ideje. Najzanimljivije bi nam bilo organizirati borbe predstavnika navijačkih skupina. Mislim da bi to bilo dosta popularno. Predstavnici navijačkih skupina bi se borili u oktogonu po MMA pravilima", kaže Perak.

Ipak, ono što će najviše zahtijevati u DBC borbama je atraktivnost. U suprotnom, pozvani borci neće dobiti drugu priliku. 

"Borce ćemo plaćat po prethodno dogovorenom iznosu i plaćat ćemo ih neposredno prije borbe radi motivacije da odrade bolju borbu. Međutim, borci koji odrade borbe kukavički, mogu zadržat novac, ali ne trebaju pitat za drugu priliku. Da, očekujemo velik odaziv. Nije važno odakle su borci već da su hrabri i dobit će podjednakog protivnika."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.