ZANIMLJIVOSTI

Boycie iz Mućki u Beogradu se raspričao o Đokoviću, Crvenoj zvezdi i kriketu

Screenshot: Telegraf

JOHN CHALLIS, popularni Boycie iz hit serije Mućke (Only fools and horses), boravi ovih dana u Srbiji, gdje snima svoj dokumentarac Biti Boycie u Beogradu. Ekipa Telegrafa uhvatila ga je prilikom jednog snimanja i porazgovarala s njim o Srbiji, Crvenoj zvezdi i Đokoviću.

Tako popularni Boycie na početku razgovora objašnjava ljubav prema kriketu i Arsenalu te nedavno stečene simpatije prema Crvenoj zvezdi.

"Kriket? Pa, ja sam Britanac. Svi Englezi vole kriket. Igrao sam kriket u školi, ali i nakon nje. Postao sam baš dobar u njemu. To je sjajna igra. I nogomet je, naravno. Ovih dana bili smo na stadionu Crvene zvezde. Kakav pogled! Kakav veličanstven pogled! Jedan od najboljih pogleda koje sam ikada vidio s nogometnog stadiona."

Kako su trenutno aktualni Australian Open i finale u kojem će igrati Novak Đoković protiv Dominika Thiema, Challis je otkrio za koga navija, baš kao i "šaljivi detalj" u kojem je srpski tenisač pomogao Murrayu.

"Da, znam Novaka, gledao sam njegove mečeve. To je dobar tenis, drugi najbolji koji sam gledao. Pratio sam ga i znam da je pustio Andyju Murrayu da pobijedi. To je bilo vrlo plemenito od njega. Fantastičan igrač", zaključio je Boycie. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.