nba

Bogdanovićev suigrač: Ne znam uopće kako opisati ovo što je on odigrao

Foto: Guliver Image

BOJAN BOGDANOVIĆ je sinoć zabio 48 koševa u pobjedi Utah Jazza protiv Denvera 127:120, što mu je najbolja utakmica u NBA karijeri.

Bogdanović je iz igre gađao 16/23, a pogodio je čak osam do 11 trica uz 8 skokova i dvije asistencije. Bogdanović je tako postao najefikasniji Hrvat u povijesti NBA lige preskočivši Dražena Petrovića i svoj stari rekord. Petrović je zabio 44 koša za New Jersey, a Bogdanović isto toliko za Brooklyn 2016. godine protiv Philadelphije.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Njegova nevjerojatna partija oduševila je suigrače i trenera koji su ga nakon utakmice nahvalili.

"Od njega smo u ovoj utakmici vidjeli sve. Zabijao je na sve moguće načine, igrao je obranu i pokazao koliko je mentalno jak. Riječ je o velikom igraču koji je imao veliku večer, ali nitko u svlačionici nije iznenađen", rekao je trener Jazza Quin Snyder.

"Imao je on puno velikih utakmica u karijeri, ali ova je bila najveća. On je razlog zašto smo dobili četiri zaredom. Ranije ove sezone imao je dosta problema s ozljedama, ali zadnjih par tjedana je izrazito ofenzivan i to je velika stvar za nas. Kad je potpuno spreman i kad šutira onako kako zna onda je jedan od najboljih šutera u ligi", rekao je Rudy Gobert, a najbolje je Bogdanovićevu igru opisao Georges Niang:

"Nemam riječi kojima bih opisao što je odigrao", kazao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.