LIGE PETICE

Bizarni autogol riješio derbi La Lige. S 25 metara glavom zabio svom golmanu

Foto: REUTERS/Javier Barbancho

VILLARREAL je sve do kraja pete, posljednje minute sudačke nadoknade imao vodstvo 2:1 za pobjedu kod aktualnog prvaka Atletica u derbiju trećeg kola La Lige.

U doslovno zadnjem napadu na utakmici veznjak domaćih Saul je dugom loptom tražio napadača Correu, ali u žurbi i očajničkom pokušaju da spasi barem bod to je napravio loše pa je loptu na 25 metara od svog gola lako presjekao Villarrealov branič Aissa Mandi te je glavom poslao golmanu Geronimu Rulliju.

Međutim, nedostatak komunikacije između Villarrealovog stopera i vratara rezultirao je time da je golman gostiju, ne očekujući vraćanje lopte, ostao u raskoraku. To što je on bio na krivoj nozi dok je lopta išla prema sredini gola, poziciji na kojoj ga je očekivao suigrač, završilo je bizarnim autogolom kojim je Villarreal bolno ostao bez velike pobjede.

Ono što je ovakav rasplet učinilo još gorim za goste je što se Mandijeva lopta doslovno otkotrljala u gol, a dok su nogometaši Villarreala gledali kako se polako događa neminovno, spontano su i očajno popadali po terenu.

Atletico je zasluženo osvojio bod jer je Villarreal imao samo dva, a domaćin čak 24 udarca na gol, ali do remija je došlo dramatičnim autogolom kakav se viđa jako rijetko.

Ovakvim ishodom derbija obje momčadi ostale su neporažene i nakon trećeg kola, ali Atletico ima sedam, a Villarreal samo tri boda. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BIZARNI AUTOGOL VILLARREALA.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.