Iz Dinama je otišao na prevaru, a sad je raskinuo ugovor

Foto: Profimedia

BIVŠI Dinamov talent Ajdin Hasić promijenio je već šesti klub, iako su mu tek 22 godine. Krilni napadač raskinuo je danas ugovor s turskim Bešiktašem, za koji je u 13 utakmica zabio dva gola, te je odmah potpisao za poljsku Cracoviju, u koju odlazi bez odštete.

Hasić je u Bešiktaš otišao 2020. godine iz Dinama, i to tako što je prevario zagrebački klub. Dinamo je s njim želio produžiti ugovor te mu je u BiH, kako njegov otac ne bi morao putovati u Zagreb, poslao dva dokumenta. Prvi je bio za raskid postojećeg ugovora, a drugi za potpis novog.

No Hasićev otac potpisao je samo onaj o raskidu ugovora, poslao ga u Zagreb i tako je njegov sin postao slobodan igrač. Odmah je otišao u Bešiktaš, a Dinamo je tek kasnije sporazumom s turskim velikanom dobio oko 180.000 eura odštete.

Iako je u Istanbul došao kao velika nada, Hasić se nije nametnuo. Bešiktaš ga je posudio prvo Umraniyesporu, onda Goztepeu i na kraju Sarajevu, za koje je igrao od ljeta prošle godine. Po povratku u Istanbul raskinuo je ugovor i otišao u Poljsku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.