Bivši svjetski prvak oduševljen Babićem, ovaj mu odgovorio: Moj si idol i moj fan

Foto: Instagram

ALEN BABIĆ je sinoć u Londonu u trećoj rundi nokautirao Toma Littlea i došao do šeste pobjede u karijeri, a svih šest mečeva završio je nokautom.

Babićeva pobjeda je izazvala oduševljenje u svijetu boksa, a posebno se biranim riječima o hrvatskom boksaču istaknuo bivši svjetski prvak Tony Bellew.

"Babić je nezaustavljiv, nije stao od početka do kraja. Ne možeš takav tempo držati 12 rundi s ovom kilažom, ali znate što ću vam reći - užitak ga je gledati. Pratite njegovu karijeru jer će biti briljantna i uzbudljiva", napisao je na Twitteru legendarni britanski boksač pa je komentirao tezu kako će Babić imati problema kad dođe neki malo ozbiljniji teškaš.

"Moguće! Ali radi se o tome da se on s takvima voljan suočiti", rekao je umirovljeni boksač koji je karijeru okončao 2018. poslije poraza od Oleksandra Usyka pa je dodao:

"Prijatelju, on je sto posto borac koji pripada lakoteškoj kategoriji. I to manji, ali on se sam odlučio boriti s većim ljudima i trenutno odrađuje dobar posao. Ja sam njegov fan.''

Na ovakve pohvale odgovorio je Babić.

"Prijatelju, hvala ti. Jedan si od mojih idola, a ujedno si i moj fan. Što još mogu tražiti?" poručio je Babić Bellewu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.