Bivši stoper Hajduka isključen u Portugalu. Komentator: Ovome nije mjesto u nogometu

Foto: Screenshot

NOGOMETAŠI Vitorije bili su domaćini Benfici u utakmici 21. kola portugalskog prvenstva. Protiv aktualnih prvaka Vitoria je uzela bod nakon što je dvaput vodila u utakmici koja je završila 2:2, a u kojoj je zbog neopreznog starta isključen Toni Borevković.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BOREVKOVIĆEV START ZA ISKLJUČENJE

Bivši hrvatski U-21 reprezentativac, stoper koji je ponikao u Dinamu, a igrao u SuperSport HNL-u za Rudeš i Hajduk, isključen je u 64. minuti, samo tri minute nakon što je njegova momčad povela 2:1. Po teškom terenu natopljenom kišom, Borevković je neoprezno startao na suparničkog igrača zbog čega je i zaradio direktan crveni karton.

Komentator: Odmah mu je bilo jasno što je napravio

Komentator utakmice Borevkovićev obrambeni potez ovako je popratio: "Uf, kakav start Borevkovića. Ovo bi mogao biti izravan crveni karton. Pogibeljan start bivšeg igrača Rudeša i Hajduka. Čim ga je napravio, Borevković se primio za glavu. Bilo mu je jasno kao dan što je učinio."

"Uf, uf. Ovakvim startovima nije mjesto u nogometu. Ovo je start kojim se lomi noga. Mislim da će ovo biti nekoliko utakmica kazne", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.