Sportski direktor o ikoni: Staviš pred njega 7-8 pića i sve popije. Život mu je igra

Foto: EPA-EFE

NEKADAŠNJI sportski direktor Rome Walter Sabatini (67) dao je intervju za Gazzettu dello Sport, u kojem se dotaknuo perioda provedenog u talijanskoj metropoli i pričao o više igrača koje je doveo u klub. Jedan od najzanimljivijih među njima je Radja Nainggolan (34). 

Belgijski box-to-box veznjak bio je poznat po stilu igre visokog intenziteta, ali i po svom ekscentričnom i nerijetko incidentnom ponašanju. "Sviđaju mi se svi igrači koje sam doveo u Romu, ali najviše me živcirao Nainggolan. Volim ga kao sina, ali on je kriminalac, osoba sa stavom 'baš me briga'. Staviš pred njega 7-8 pića i on sve popije. On život tretira kao igru", rekao je Sabatini i dodao:

“On je ekscentrik, suigrači su mu trebali više pomoći. Ne bi trebali prihvatiti njegov način funkcioniranja, već ga snažno usmjeravati. Uvijek je imao sve što je želio, ali na terenu je vrhunski igrač. Ono što sam vidio kod njega u Romi nisam vidio kod drugih igrača."

Nainggolan trenutno igra pod palicom Romine legende

Sabatini je bio sportski direktor Rome od 2011. do 2016. godine, a od siječnja do lipnja prošle godine radio je u Salernitani. Trenutno je nezaposlen. Nainggolana je Sabatini doveo iz Cagliarija, a u karijeri je igrao još za Inter i Antwerp.

On je trenutno član ekipe SPAL u Serie B, a u Serie A je igrao za Cagliari, Inter i Romu. U elitnom razredu talijanskog nogometa skupio je 367 nastupa, a trenutno mu je u SPAL-u trener nekadašnji suigrač iz Rome Daniele De Rossi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.