LIGA PRVAKA

Bivši as Lokomotive izbacio Dinamo iz LP-a pa zabio Ronaldu i pred njim slavio kao on

Foto: Gulliver / Getty Images

MYRTO UZUNI (25) ljetos je za 1.8 milijuna eura iz Lokomotive prešao u Ferencvaroš. Albanski krilni napadač za samo tri mjeseca sjajnim igrama i važnim golovima sigurno je bitno povećao svoju vrijednost. 

Uzuni je u ljeto 2018. u Lokomotivu došao iz albanskog Lacija uz odštetu od 350 tisuća eura, a za dvije sezone u Hrvatskoj pokazao je koliko vrijedi. U 69 nastupa za Lokomotivu postigao je 20 i namjestio 16 golova, čime je izborio transfer u prvaka Mađarske.

Odmah po dolasku tamo donio mu je Ligu prvaka tako što je postigao odlučujuće golove protiv Dinama u trećem pretkolu te protiv Moldea u play-offu LP-a. Nakon što je Ferencvarošu donio 15-ak milijuna eura, donedavni as HNL-a kod Juventusa je postigao povijesni gol. Prvi koji je mađarski klub u europskim kupovima zabio kod Juvea. 

Juventusova obrana ispala je preležerna u 19. minuti, kiksao je Danilo nakon čega je Tokmac probio desnu stranu, ubacio na peterac gdje se lopta sretno odbila do Uzunija, koji je zabio u mrežu za vodstvo Mađara.

Uzuni je gol Ronaldovoj momčadi zabio tako što ga je proslavio u njegovom stilu. Visokim skokom skupljenih ruku i širenjem "krila" prilikom slijetanja.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ UZUNIJEV GOL.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.