SBC

Bio je drugi Hrvat u UFC-u i prvi s KSW pojasom. Sad je dio srpske promocije

Foto: Instagram

GORAN RELJIĆ bio je jedan od najvećih svjetskih MMA talenata koji je kasnije ostvario respektabilnu MMA karijeru. Ubilježio je učinak 16:8 što nipošto nije zanemariv uspjeh.

Svojevremeno drugi Hrvat u UFC-u te prvi Hrvat s pojasom KSW prvaka, a ujedno i treći "ne-Poljak" s KSW pojasom općenito mogao se umiroviti, ipak mu je već 35 godina, ali on je odlučio nastaviti karijeru.

Sada je odlučio potpisati ugovor s promocijom Serbian Battle Championship čiji će poluteški roster pojačati nakon što je odradio nekoliko bare knuckle nastupa te postao prvak britanske BKB promocije. 

Jedan od najvećih Hrvata u MMA svijetu

Reljić je 2008. godine postao drugi Hrvat u UFC-u, a odmah u prvom nastupu slavio je protiv Wilsona Gouveija. Nakon te pobjede postao je prvi borac u našoj regiji koji se mogao pohvaliti da je dobio bonus za borbu večeri. 

Nažalost, nakon toga je nanizao tri poraza i dobio otkaz u UFC-u. Onda je 2013. napao KSW pojas i izgubio od Jana Blachowicza, ali je 2015. bio uspješniji protiv Atile Vegha. 

U posljednjem nastupu u prosincu 2017. godine je pobijedio. Njegov debi nastup u SBC-u trebao bi uslijediti na jednoj od prvih priredbi u idućoj godini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.