BILIĆ RUŠI KLUPSKI REKORD Pakleni hat-trick West Hama i najskuplje pojačanje u povijesti

Foto: Getty Images / Guliver Image

U SAMO jednom danu West Ham je uspio napraviti više nego tijekom dosadašnjeg ljetnog prijelaznog roka. Engleski klub i hrvatski trener cijelo su vrijeme bili stidljivi u akcijama dovođenja novih igrača, a onda krenuli u napad na trojicu nogometaša. I to kakvih.

Najprije je na jednogodišnju posudbu iz Manchester Cityja stigao vratar engleske reprezentacije Joe Hart koji će biti veliko pojačanje Hammersa među vratnicama u sljedećoj sezoni. 

I dok je vratar potpisivao ugovor vrijedan 5,5 milijuna eura po sezoni, s Otoka je stigla vijest kako je londonski klub blizu najboljeg igrača Stokea Marka Arnautovića, a reprezentativac Austrije trebao bi stići u transferu od 27 milijuna eura. 

On bi u sljedećih 48 sati trebao potpisati ugovor, a time postati i najskuplji igrač u povijesti West Hama.

Međutim, kada se činilo kako će na tome i ostati, odjeknula je nova transfer-bomba i to iz Italije. Keita Balde bio je blizu Milana, Juventusa i Intera. Rossoneri i Bianconeri su odustali, pa se činilo kako će završiti u redovima Nerazzurra, ali im se dogodio šok.

West Ham je ponudio 32 milijuna eura za igrača iz Senegala, a Lazio prihvatio ponudu, pa bi sjajno krilo trebalo krenuti prema Londonu na liječničke preglede. 

Hart je prošle sezone branio u Torinu toplo-hladno, ali je bez dvojbe riječ o odličnom čuvaru mreže. S druge strane, Arnautović je za Stoke u 35 utakmica zabio sedam golova i upisao šest asistencija, dok je Keita u 34 susreta za rimski klub postigao 16 pogodaka, uz šest asistencija. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.