TRANSFERI

Bilić pregovara o napadaču koji je u dvije sezone u drugoj ligi zabio devet golova

Foto: Getty Images

NAKON što je ispunio najvažniji cilj prijelaznog roka i vratio Filipa Krovinovića na posudbu iz Benfice, Slaven Bilić nastavlja tražiti pojačanja na ofenzivnim pozicijama.

Teamtalk ekskluzivno donosi informaciju da West Bromwich Albion želi dovesti Toma Incea, 28-godišnjeg napadača Stokea na kojeg menadžer Michael O'Neill ne računa i dostupan je za posudbu.

Međutim, za njega su zainteresirani i škotski velikani Celtic i Rangers, no u Bilićevu klubu smatraju da su u prednosti jer bi dolaskom u WBA napadač ostao u Premiershipu.

Embed from Getty Images

Ince je došao u Stoke 2018. iz Huddersfielda za 11,2 milijuna eura, ali je u 76 utakmica u Championshipu u dvije sezone postigao samo devet golova.

A u Huddersfieldu još igra Karlan Grant, još jedan napadač kojeg Bilić želi dovesti i o kojem pregovara već neko vrijeme. Dolazak jednog od ove dvojice napadača ne znači da drugi otpada jer Bilić treba što više napadačkih opcija u prvoj sezoni s West Bromom u Premiershipu.

Prijelazni rok u većini europskih zemalja završava 5. listopada, ali Englezi međusobno mogu trgovati sve do 16. listopada.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.