HRVATSKI NOGOMETAŠI

Bild: Hrvatski branič pokazuje napadačima kako se zabija. Želi ga Stuttgart

Foto: EPA

HRVATSKI branič Jakov Medić zabio je gol u jučerašnjem porazu svojeg St. Paulija od Kaiserslauterna (2:1) u trećem kolu 2. Bundeslige. Medić je dobro reagirao nakon kornera u 88. minuti, ali to nije bilo dovoljno za bod ili tri, s obzirom na to da su domaćini već imali dva gola prednosti zahvaljujući strijelcima Terranceu Boydu i Kennyju Redondu.

Podsjetimo, 23-godišnji Medić u prvoj utakmici njemačkog kupa s dva gola pomogao je svojoj momčadi doći do prolaza protiv niželigaša Straelena (4:3). Njegove golgeterske sposobnosti istaknuo je Bild u tekstu pod naslovom "Medić pokazuje napadačima kako se to radi".

"St. Pauli ima problem u napadu. Dobro je što je barem branič Jakov Medić tako željan golova", navodi njemački medij. "Opasan je ispred gola, u Wiesbadenu je dosta utakmica odigrao kao napadač. Dobar je u završnici, zato kod prekida uvijek ide naprijed", objasnio je Medićev trener Timo Schultz.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MEDIĆEV GOL PROTIV KAISERSLAUTERNA

Stuttgart želi Medića?

Medić je član St. Paulija otprilike godinu dana. Klub ga je doveo iz trećeligaša Wiesbadena, a ranije je igrao za Nürnberg, Vinogradar, Lučko, Istru 1961, Hrvatski dragovoljac i Zagreb, u kojem je započeo karijeru. Bild ističe kako interes za Medićem pokazuje prvoligaš Stuttgart.

"Žele ga potpisati za više od dva milijuna eura", tvrde Nijemci, što je komentirao i Schultz: "Stav kluba je poznat, ne moramo to naglašavati nakon svake utakmice ili dobre izvedbe. Ništa se nije promijenilo, Jakov je tu, on je naš igrač."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.