Bayern vratio jednu od svojih najvećih legendi u vodstvo kluba

Foto: EPA

KARL-HEINZ RUMMENIGGE (67) vratio se u Bayern. Legenda bavarskog kluba imenovana je novim članom nadzornog odbora. Rummenigge se tako vraća u rad Bayerna nakon dvije godine izbivanja. Prethodno je od 2002. do 2021. bio izvršni direktor, da bi ga naslijedio nedavno otpušteni Oliver Kahn. Također, Rummenigge je od 1974. do 1984. nastupao za Bayern.

Herbert Hainer, predsjednik Bayernovog nadzornog odbora, izjavio je: "Sretni smo što imamo Karl-Heinza Rummeniggea kao člana našeg nadzornog odbora. On je jedna od najvećih ličnosti u povijesti našeg kluba, svi znaju njegove zasluge. Njegovo iskustvo, njegova stručnost i njegova međunarodna mreža uvelike će nam pomoći da Bayern nastavi biti uspješan u budućnosti."   

Rummenigge: Imao sam veliku sreću proslaviti mnoge uspjehe s ovim klubom

"Želio bih zahvaliti nadzornom odboru na njihovom povjerenju i radujem se što ću u budućnosti podržavati Bayern u ovom tijelu. Imao sam veliku sreću i čast proslaviti mnoge uspjehe s ovim klubom, stoga sam sretan što sam udovoljio zahtjevu upravnog odbora", rekao je Rummenigge.

Dva dana prije nego što je Rummenigge stigao na novu funkciju, Bayern je predstavio Jan-Christiana Dreesena kao Kahnovog nasljednika na mjestu izvršnog direktora. Podsjetimo, Kahn i sportski direktor Hasan Salihamidžić dobili su otkaz neposredno nakon što je Bayern u subotu obranio naslov prvaka Njemačke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.