Azpilicueta objavio poruku svima koji su brinuli za njega nakon užasne ozljede

Foto: Profimedia

CHELSEAJEV kapetan Cesar Azpilicueta dobio je u subotu jak udarac nogom u glavu tijekom utakmice protiv Southamptona na Stamford Bridgeu. Scene su bile zastrašujuće. Srušio se na travnjak i ostao nepomično ležati dok su mu drugi igrači pohitali u pomoć. Potom je stigla i liječnička služba, dala mu kisik i na nosilima ga iznijela s travnjaka.

Mateo Kovačić bio je jedan od pribranijih u toj situaciji i jedan od prvih koji su stigli do svog kapetana. Otvarao mu je usta i pazio da si ne pregrize jezik. Dan poslije ružnih scena na travnjaku Azpilicueta se javio navijačima putem Instagrama. Objavio je fotografiju na kojoj je nasmiješen i s palcem u zraku te je zahvalio svima na brizi i pomoći.

"Pozdrav svima. Hvala vam svima na porukama ljubavi i podrške. Moja obitelj i ja bismo htjeli zahvaliti svima koji su brinuli za mene nakon jučerašnjeg incidenta. Od liječničkog tima Chelseaja, preko suigrača i suparničkih igrača, do liječnika i osoblja u bolnici. Hvala vam svima iz dubine mog srca. Sad je vrijeme za oporavak i uskoro se vidimo ponovno na terenu", napisao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.