Arsenal istražuje transfer Nicolasa Pepea. Nije im jasno zašto su ga toliko platili

Foto: Getty Images/Guliver Image

ARSENAL je započeo internu istragu oko transfera Nicolasa Pepea, piše ESPN.

Londonski klub doveo je Pepa prošlog ljeta iz Lillea za 80 milijuna eura nakon što je reprezentativac Obale Bjelokosti odigrao briljantnu sezonu u Francuskoj.

Arsenal ga je platio 25 milijuna eura u komadu, a kroz sljedećih pet godina isplatit će preostalih 55 milijuna od kojih prva rata na naplatu stiže ovog ljeta. Pepe je prošle sezone igrao solidno te je u 42 nastupa upisao osam golova uz deset asistencija.

Iako Arsenal ne žali što je doveo 25-godišnjaka, klubu nije najjasnije zašto su morali platiti toliko novca. Istraga je dio preslagivanja Arsenalove struke budući da su već otišla trojica skauta koja su radila na Pepeovu transferu pa na Emiratesu ne žele ponoviti sličnu grešku.

Nije poznato što točno Arsenal istražuje, ali nije isključena mogućnost da je dio transfera otišao na prevelike naknade menadžerima i skautima. ESPN se pozvao na svoje izvore koji su u razgovoru s agentima koji rade za druge klubove otkrili da su bili šokirani što je Arsenal pristao na tu cijenu pogotovo jer je riječ o poslovično štedljivom klubu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.