Armenska gozba: Ćiro, Maminjo i Blažičko jedu iz istog tanjura




DINAMOVA vrhuška našla je vremena za druženje sa sedmom silom i u dalekoj armenskoj prijestolnici. Noć uoči prvog euro ispita u novoj sezoni, upriličena je večera u hotelu Marriot na kojoj su se, kako nam javljaju kolege, razmjenjivala mišljenja o hrvatskom nogometu.

> Srna: Armenci su najopasniji pred svojim navijačima

Nekoć, a kako se prema fotografijama čini i ponovno, najbolji prijatelji i kumovi, Zdravko Mamić i Ćiro Blažević, nisu se odvajali jedno od drugog. Sjedili su zajedno i djelovali su poput zaljubljenog para koji je upravo obnovio bračne zavjete.

Samo nekoliko stolica dalje smjestio se još jedan donedavni Mamićev smrtni neprijatelj , HRT-ov novinar Ivica Blažičko. I on se odlično zabavljao, barem se tako priča. Očito je Mamić zaboravio kako mu je Blažičko pripisao "nepostojeći" penal protiv Hajduka, a HRT-ov komentator odlučio je pod tepih staviti ono "Ivica Blažičko jebem ti mater" i sav ostali Blažićkov prljavi veš koji je Mamić javni iznjeo. Tko zna, možda će dvojac nakon sinoćnje večere izvansudskom nagodbom riješiti Blažičkovu privatnu tužbu koju je podnio protiv Dinamovog izvršnog dopredsjednika zbog javnog vrijeđanja...

Večeri su nazočili uvijek prisutni Ivan Sunara, poznatiji pod nadimkom Suki i svjetski putnik Mate Lončar popularniji kao Mate Biljarist.

Svi će se oni od 17 sati kuhati na tribinama stadiona armenskog prvaka, kada Dinamovci istrče na travnjak čije stanje posebno hvale. Muči ih ipak nesnosna vručina, temperatura u Erevanu prelazi 40 stupnjeva Celzijusa. Na travnjak bi Jurčić trebao izvesti momčad u sastavu: Butina - Etto, Bišćan, Lovren, Carlos - Sammir, Vrdoljak, Badelj, Sivonjić - Mandžukić, Papadopoulos.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.