HNL

ANKETA Je li Hajduku poništen regularan gol za bod u Koprivnici? Pogledajte situaciju

Screenshot: HNTV

SLAVEN BELUPO je u susretu igranom danas od 15 sati na stadionu Ivan Kušak Apaš u Koprivnici s 3:2 pobijedio Hajduk u 14. kolu HNL-a.

Golove za Slaven Belupo zabili su Marin Laušić u 2. minuti, Ivan Krstanović u 34. i Mihael Mlinarić u 84., a golove za Hajduk postigli su Marko Livaja u 65. minuti i Stipe Biuk u 86.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SAŽETAK UTAKMICE. SPORNA SITUACIJA OD 4:40

Mogla je utakmica završiti i potpunim povratkom Hajduka da je sudac Fran Jović priznao pogodak Dimitriosa Diamantakosa iz 92. minute susreta.

Gol za remi nije priznat

Zabio je Hajduk u 92. minuti za 3:3 preko Diamantakosa i počeo slaviti u tom trenutku veliki bod u Koprivnici, ali sudac Jović poništio je gol zbog prekršaja u napadu. Mi vas pitamo - je li bilo prekršaja?

 

Situacija je u najmanju ruku diskutabilna. Grčki napadač povlači igrača Slavena, ali i on vraća istom mjerom te nakon nekoliko sekundi duela pada, a sudac donosi odluku da je to dovoljno za prekršaj u napadu.

Grčki napadač izgubio je živce nakon te odluke i potrčao prema sucu, držao se za glavu i protestirao zajedno sa suigračima, ali Jović nije mijenjao mišljenje niti je VAR ocijenio da se radi o očitoj pogrešci suca na terenu koju bi trebalo provjeriti na VAR-monitoru pa je odluka ostala nepromijenjena. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.