NFL

Amerikanci kažu da se Brady posvađao s novim trenerom Tampe. Trener demantirao navode

Foto: Getty Images / Guliver Images

TOM BRADY, po mnogima najveći quarterback svih vremena zbog šest Super Bowl naslova, debitirao je za novu momčad nakon 20 godina, ali debi neće pamtiti po dobrome. 

Debitirao je za Tampa Bay Buccaneerse, no izgubio je na gostovanju kod New Orleans Saintsa 34:23. Završio je s dva touchdown dodavanja, ali i dva interceptiona dok je kompletirao 23 od 36 dodavanja za 239 jardi.

Nakon utakmice na presici ga je indirektno prozvao glavni trener Tampe Bruce Arians, kazavši kako su oba interceptiona njegova krivica. Tek je drugi dan nakon što je ponovno pogledao utakmicu utvrdio kako je kod prvog interceptiona krivica na leđima Bradyjevog hvatača Mikea Evansa koji nije nastavio trčati rutu.

"Tom i ja smo si dobri"

Zato su mnogi američki kolege počele spekulirati o tome kako takve riječi nisu najbolje sjele Bradyju i da je Arians već sada nezadovoljan, no trener Tampe demantirao je takve navode.

"Tom i ja smo si dobri, tako da me nije briga što drugi misle i pričaju. Bitno je jedino što on i ja mislimo. Dobri smo si bili nakon utakmice, danas smo na treningu bili dobri, tako da nema tu priče", rekao je Arians.

Arians je inače poznat kao jako iskren trener koji će na presici bez oklijevanja prozvati pojedince zbog loših reakcija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.