Wenger bijesan nakon poraza: Nama dva isključenja, a Costi ništa. Sramota!

Foto: Guliver Image/Getty Images

CHELSEA je u šestom kolu na svom Stamford Bridgeu svladao Arsenal s 2:0, no utakmica će po svemu sudeći imati i treće poluvrijeme.

> Arsenalu nova pljuska: Nakon Dinama, pobijedio ih i Chelsea

Naime, u 45. minuti utakmice, kod rezultata 0:0 sudac Mike Dean je isključio Arsenalovog Gabriela zbog navodnog gaženja Diega Coste.
 
Međutim, napadač Chelseaja očito je isprovocirao isključenje na koje je nasjeo sudac. Costa je neposredno prije ''okršaja'' s Gabrielom dva puta udario Koscielnyja po licu čime je nedvojbeno zaslužio isključenje.
 

No Red Card For Diego Costa?

Posted by Troll Football on Saturday, September 19, 2015
 
To je video Gabriel i odmah je krenuo u obračun s Costom. Obojica su dobili po žuti karton, no tu nije bilo kraj. Costa je nastavio provocirati Gabriela, koji ga je navodno nagazio. Costa se počeo previjati i tražiti isključenje za Gabriela. I u tome je uspio.
 

''Ne bih volio biti u koži suca Deana. Dva puta je trebao isključiti Costu. Najprije je namjerno dva puta udario Koscielnyja, a onda je nastavio provocirati Gabriela. Slažem se da Gabriel nije trebao onako reagirati, ali dva isključenja za nas, a Costa je ostao na terenu. To je sramota'', rekao je Wenger nakon susreta.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.