Vujin: Bez obzira na poraz od Zagreba, Kiel cilja na Final Four Lige prvaka

Foto: Hina

VELIKOM i moćnom Kielu gostovanje u Zagrebu uvijek je poput noćne more. Njemački gigant nije slavio u hrvatskoj metropoli od 2002. godine, a ta se tradicija nastavila i sinoć u zagrebačkoj Areni. Momčad Veselina Vujovića jučer je u vrlo uzbudljivoj utakmici svladala favorizirane Nijemce s 27:25.

"Čim su se navijači javili, Zagreb je krenuo i više nije bilo povratka"

Srpski reprezentativac i desni vanjski Kiela, Marko Vujin, pokušao je objasniti što se dogodilo s njegovom ekipom.

"Dobro smo odigrali prvo poluvrijeme, mogli smo otići na odmor i s više golova razlike. Međutim, onda nas je Zagreb iznenadio u drugom poluvremenu. Atmosfera u prvom dijelu nije bila prava, nismo imali osjećaj da ima toliko ljudi u dvorani, ali onda u drugom kad su krenuli više nije bilo povratka", rekao je Vujin, koji je postigao četiri pogotka. 

"Još uvijek stignemo ispraviti loše stvari"

Teško je izdvojiti neki detalj s utakmice koji je prelomio utakmicu. Možda neka Ivićeva obrana, gol Sandra Obranovića ili kontra Luke Rakovića.

"Ključni trenutak se vjerojatno dogodio početkom drugog dijela kada smo imali igrača manje. Oni su nam "prodali" dvije, tri kontre i to je bilo to", objasnio je Vujin.

"Ovo je prvo kolo, još uvijek stignemo ispraviti loše stvari. Naš cilj se zna, prvo mjesto u skupini i plasman na Final Four. Sada smo izgubili, a kroz nekoliko dana čeka nas nova utakmica. To vam je tako u Kielu, nema se vremena za slavlje ili tugovanje", nadodao je Vujin za kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.