Vinogradar sanja osvetu protiv Hajduka: "Ostali su repovi, vidjet ćemo tko je bolji"

Foto: Hina

GODINU dana nakon utakmice o kojoj se još priča, ponovo će se u Kupu susresti Hajduk i Vinogradar. Lani su Splićani prošli u produžecima s 3:1, a za tri mjeseca igrat će dvije utakmice u četvrtfinalu.
 

"Ja sam osobno priželjkivao Hajduk, ali moji u klubu su htjeli Zadar. Treća sreća, borit ćemo se, pa što Bog da. Ostalo je nekih repova, pa da vidimo tko je bolji", izjavio je nakon ždrijeba Tomislav Višević, sportski direktor NK Vinogradar, aludirajući na prošlogodišnje događaje iz osmine finala kada su Splićani do izjednačujućeg pogotka došli iz vrlo dvojbenog kaznenog udarca.

"Nama je drago što ćemo se ponovno sresti s našim sportskim prijateljima iz Mladine. Lani smo im ostali dužnici. Želim im svu sreću ove godine, samo ne protiv nas. Vinogradar je ozbiljna ekipa koja je i ranije izbacivala prvoligaše. Ove godine je izbacila Belupo (3:0), čak i bez nekih problema, tako da sam uvjeren da s naše strane neće biti podcjenjivanja. Uvjeren sam da će biti velika fešta u Mladini. Nadam se da će sve biti isto kao prošle godine, samo bez sudačkih repova", izjavio Ante Majić, član Nadzornog odbora HNK Hajduk, koji je bio predstavnik Splićana na ždrijebu.

Hajdukov napadač Evrard Kouassi još se sjeća lanjskog okršaja s Vinogradarom, koji je pokazao ambiciju razbijanjem Slaven Belupa u osmini finala. Kouassi je nakon ždrijeba rekao: "Prošle sezone smo igrali protiv njih. Bit će teško, teže nego lani, ali moramo pobijediti".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.