Trapattoni: U momčadi nemamo igrače poput Messija ili Ronalda, ali smo organizirani i vrlo opasni

IRSKI izbornik Giovanni Trapattoni smatra kako Ircima odgovara etiketa autsajdera na Euru u Poljskoj i Ukrajini, i da upravo u tome vide svoju veliku prednost budući da nitko ne računa na njih kao ozbiljne protivnike.

Trapattoni je u razgovoru za FIFA-u otkrio koja su njegov očekivanja na prvenstvu, te kako se nada da može polučiti vrhunski rezultat bez obzira na to što se nalazi u teškoj grupi sa Španjolcima, Talijanima i Hrvatima.

"Svi su mislili da će Barcelona osvojiti Ligu prvaka ove szone, ali su na kraju izgubili. 1992. godine svi su mislili kako Danska ide na godišnji odmor, a vratili su se doma kao europski prvaci. Naravno, realnost je takva da jake momčadi pobjeđuju, ali 90 minuta je 90 minuta. U tom periodu i najjači mogu izgubiti. Takav vam je nogomet danas", tvrdi Trapattoni.

Irci u svojoj reprezentaciji nemaju igrače poput Xavija, Inieste, Modrića, Cassana ili De Rossija, ali Trapp smatra kako mu takvi igrači ni ne trebaju:

"Mi nemamo igrače poput Messija ili Ronalda, ali imamo momčad koja je organizirana, opasna i snažna", zaključio je Trap.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.