Subašić se riješio Valdesa, ali evo mu nove brige: Monaco za 12 milijuna dovodi golmana Portugala!

Foto: Guliver Image/Getty Images

RUI PATRICIO, 25-godišnji golman posrnulog portugalskog velikana Sportinga i reprezentacije Portugala, nova je meta Monaca za jačanje vratarskih pozicija, nakon što se Victor Valdes iz Barcelone, zahvalio na ponudi dojučerašnjeg francuskog drugoligaša.

Dovođenje Portugalca u Monte Carlo još izvjesnijim čini uključenost u posao super-agenta Jorgea Mendesa, čiji su klijenti Mourinho i Ronaldo i koji je još prije početka prijelaznog roka kod bogatog gazde Ribolovljeva doveo čak četiri igrača: Falcaa, Moutinha, Jamesa Rodrigueza i Ricarda Carvalha.

Riu Patricio je itekako zainteresiran za odlazak iz Sportinga u kojem je od početka karijere, jer taj klub je već godinama samo na papiru član "Velike trojke" portugalskog nogometa, a ove sezone je bio tek sedmi i nije se niti uspio plasirati u Europu. Uz to, u financijskim je problemima, pa bi im 12 milijuna eura, na koliko cijene vratara, bitno olakšallo situaciju.


Danijel Subašić, koji je tri godine stariji od Patricia, od dolaska iz Hajduka u siječnju 2012. odličnim je obranama, kojima je klub spašavao od ispadanja u treću ligu i vodio do povratka u prvu, zaslužio biti "preplaćen" na status prvog golmana, što su i potvrdili iz kluba, ali nakon što je propao transfer Valdesa. Sada se čini kako se našem gomanu sprema nova konkurencija.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.