Srpski izbornik: Ovaj meč pomaknuo je granice u povijesti odigravanja mečeva između naših zemalja

Foto: Hina

DAVIS CUP reprezentacija Srbije s maksimalnih 5:0 pobijedila je Hrvatsku u prvom kolu Svjetske skupine. Dva boda domaćinu u Kraljevu donio je povratnik u Davis Cupu reprezentaciju Viktor Troicki.
 
Hrvatska i Srbija dvije su velike i prijateljske zemlje
 
Podsjetimo, Troicki se tenisu vratio krajem prošle godine nakon suspenzije koju je zaradio jer je izbjegao doping kontrolu u Monte Carlu 2013. godine. U Kraljevu je najprije preokretom pobijedio Bornu Ćorića, a potom i Matu Delića.
 
"Troicki je supermen koji je pobijedio cijeli svijet"
 
"Viktor će biti naš Harry Potter. Uspio se izboriti sa cijelim svijetom i izaći kao pobjednik. Zaslužio je da Hollywood snimi film o njemu, o supermenu koji dolazi iz Srbije", rekao je srpski izbornik Bogdan Obradović, koji je još jednom pohvalio publiku, te svoje i hrvatske tenisače za ponašanje.
 
"Kraljevčani su kraljevski navijali, sve je bilo sjajno. Utakmica protiv Hrvatske je pomjerila granice u povijesti odigravanja mečeva između ove dvije zemlje."
 

 
Troicki: Sve mečeve smo odigrali odlučno
 
Troicki smatra da je protiv Delića bolje odigrao nego protiv Ćorića.
 
"Meč protiv Delića mi je bio daleko bolji od onog kojeg sam odigrao protiv Ćorića. Publika je bila fantastična, osjećali smo se sjajno i sve smo mečeve odigrali odlučno", rekao je 41. tenisač svijeta koji će sa Srbijom u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz južnoameričkog derbija Brazila i Argentine.
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.