Sevilla postigla najbrži gol u povijesti Europske lige, Badelj remizirao, Vida izgubio

Foto: Hina

SEVILLA je u prvoj utakmici osmine finala Europske lige s 3:1 slavila protiv Villarreala, a povela je već u 13. sekundi.
 
Gameiro je sjajno prebacio domaću obranu i proigrao Vitola, koji je postigao najbrži gol u povijesti natjecanja. Za dvije sekunde je nadmašio dosadašnji rekord Blanca iz 2009. godine.
 

 
Vodstvo Seville povećao je Mbia, a početkom drugog dijela Villarreal je smanjio preko Vietta. Ipak, odmah je uslijedio novi šok za domaću momčad kada je Gameiro zabio za konačnih 1:3.
 
Istim rezultatom domaću pobjedu ostvario je Napoli protiv moskovskog Dinama iako je od druge minute gubio nakon gola Kuranyja. Sva tri gola za napuljsku momčad zabio je Higuain.
 

 
Preokretom je slavio i Everton koji je s 2:1 bio bolji od kijevskog Dinama. Gusev je zabio za iznenađujuće vodstvo gostiju, a Everton je do pobjede stigao preko Naismitha i Lukakua. Domagoj Vida odigrao je cijelu utakmicu za poraženu momčad.
 
Utakmica Fiorentine i Rome je jedina koja je završila neriješenim rezultatom u osmini finala (1:1). Iličić je na asistenciju Salaha doveo Fiorentinu u vodstvo, a Romu je poraza spasio Keita. Dodajmo i da je pri vodstvu Fiorentine 1:0 Ljajić promašio jedanaesterac za Romu.
 
Milan Badelj odigrao je cijelu utakmicu za Fiorentinu i zaradio je žuti karton.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.