Ruski odgovor Vokrriju: "Kosovo neće u kvalifikacije za naš Mundijal"

Foto: Screenshot YouTube

JUČER smo prenijeli riječi predsjednika Nogometnog saveza Kosova Fadila Vokrrija, koji je rekao kako mu je predsjednik UEFA-e i najmoćniji čovjek u svijetu nogometa Michel Platini potvrdio kako je samo pitanja dana kad će Kosovo postati punopravni član FIFA-e i UEFA-e te da postoje veliki izgledi da se ta državica naknadno ubaci u kvalifikacije za SP u Rusiji 2018., premda su kvalifikacijske grupe već izvučene.
 
Međutim, izgleda da je veselje na Kosovo kratko trajalo. Samo dan poslije počasni predsjednik Ruske nogometne federacije Vječeslav Koloskov izjavio je da od toga nema ništa te da su izgledi Kosova da se uključio u kvalifikacije ravne nuli.
 
''Najprije, Platini ako misli davati takva obećanja treba prvo pobijediti na predsjedničkim izborima, a kao drugo, ždrijeb je već obavljen, a njega nije organizirala UEFA, već FIFA i samo ona može odlučiti koga će pustiti, a koga ne. Uvjeren sam da je izjava gospodina Vokrrija neistinita i čisto sumnjam da bi se Platini, koji je iskusan funkcioner upuštao u ovakve stvari. Mora se znati red'', rekao je Koloskov za agenciju Sputnjik.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.