Rijeka ostala bez kapetana: Knežević sporazumno raskinuo ugovor

Foto: Hina

DARIO KNEŽEVIĆ i HNK Rijeka sporazumno su raskinuli suradnju. Riječki klub je tako ostao bez kapetana i vođe momčadi, koji se na Kantridu vratio 2012. godine.
 
"S ovim završava jedna nevjerojatna epizoda u mom životu u klubu koji me afirmirao i pomogao mi da postanem reprezentativac, te da ostvarim svoje dječačke snove. Zahvalio bih se svima s kojima sam dijelio i dobro i zlo svih ovih godina i trenerima, suigračima, zaposlenicima kluba i naravno našim navijačima predvođenih Armadom", rekao je za službenu stranicu Rijeke 33-godišnji Knežević, koji nije siguran hoće li nastaviti nogometnu karijeru.
 
"Prvo ću se odmoriti do zime i vidjeti hoć li nastaviti igrati ako se nađem u nekom zanimljivom projektu. Nakon toliko godina profesionalnog nogometa veselim se i jednom periodu bez obaveza. Za mene će Rijeka uvijek biti više od kluba i ako budem potreban u budućnosti u nekoj drugoj ulozi, tu sam."
 
Juričić: Veselimo se tome da će nam se Dario vratiti u nekoj novoj ulozi
 
Na jednoj od sljedećih utakmica Kneževiću će Rijeka prirediti svečani oproštaj. Ove sezone nije nastupao, a prošle je odigrao samo dvije utakmice.
 
"Rijeka i Dario sporazumno su raskinuli ugovor nakon zajedničkog razgovora i dogovora s gledištem da je tako najbolje za svih. S jedne strane nam je žao, ali s druge veselimo se da će nam se Dario u bliskoj budućnosti vratiti u nekoj novoj ulozi, naravno ako ipak ne odluči još igrati. Dario sigurno spada u krug naših najvećih igrača i Rijeka će mu na tome uvijek biti zahvalna. Želimo mu svu sreću u daljnjem životu i radu", izjavio je Srećko Juričić, sportski direktor Rijeke.
 
Knežević je dosad osim za Rijeku igrao i za Orijent, Livorno i Juventus, a za reprezentaciju Hrvatske je nastupio trinaest puta.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.