Prosinečki: Belgija je prema nekima favorit, ali mi velike utakmice uvijek igramo dobro

BEOGRADSKI klub napustio je u suzama, a iako mu Zvezda duguje 250 tisuća eura, Robert Prosinečki tvrdi kako je ovaj oproštaj samo privremen, a ne konačan.

"Ima više razloga zašto sam otišao iz Zvezde. Jedan od njih su financijski problemi, a tu je i motivacija. Nisam mogao motivirati ni sebe, ni igrače, u takvoj situaciji", rekao je Robi, koji je ponovio kako u "Dinamo više neće ni mrtav".

Prosinečki Štimcu dao trojku

"Vidite, velika je razlika. Ja sam dao otkaz u Zvezdi, mene nitko nije odstranio. Zvezda mi je ostavila otvorena vrata. Ne želim komentirati zbog koga ne želim u Dinamo, to traje od početka moje karijere, pa sve do završetka", poručio je Prosinečki za HTV.

Hrvatska u utorak igra izuzetno bitno kvalifikacijsku utakmicu protiv Belgije. Izbornik Igor Štimac nije se proslavio do sada, međutim Žuti smatra kako će forma hrvatske reprezentacije samo rasti.

"Smatram da je rezultat najbitniji. Dobro smo krenuli u kvalifikacije i mislim da će to dobro izgledati sve do kraja. Ako me pitate koju bi ocjenu dao, pa to bi sigurno bila trojka", tvrdi Prosinečki.

Luka zaštitni znak reprezentacije

"Mi uvijek dobro igramo velike utakmice. Znamo da oni imaju dobru reprezentaciju, po nekim procjenama su i favoriti, ali hrvatska reprezentacija uvijek igra dobro. Imamo dobru ekipu, vjerujem da se može protiv Belgije", smatra Robi, koji nije propustio komentirati Mourinhov odnos prema Luki Modriću.

"Lijepo je vidjeti da takav stručnjak dođe pogledati svog igrača. Inače, Hrvatska je s Lukom sasvim drugačija reprezentacija", za kraj će Prosinečki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.