Prijelazni rok: Benteke postaje drugo najskuplje pojačanje Liverpoola, Bayern čeka Vidala

Foto: Guliver Image/Getty Images

NA INDEXU svakog dana do kraja prijelaznog roka pratimo vijesti s transfer-tržnice.

Juventus: Ne želimo prodati Pogbu

Juventusov direktor Giuseppe Marotta potvrdio je da "Stara dama" ne želi prodati svog najskupljeg igrača Paula Pogbu. Mladi francuski veznjak na meti je Barcelone koja ovog ljeta, zbog kazne UEFA-e, ne može dovesti nikoga.

"Tko god je zainteresiran za Pogbu, morat će s nama razgovarati, a ne s njegovim menadžerom Minom Raiolom. Barce ne može nikoga dovesti, a Juventus ga ne želi prodati", rekao je Marotta.

Osim Barce, Pogbu prate i Manchester City te Chelsea.

Bayern: Nadamo se će Vidal doći

Bayern se bacio u poragu za novim pojačanjima nakon prodaje Schweinsteigera, a još uvijek ne odustaju od Artura Vidala, Čileanca koji je proteklih sezona osvajao trofeje s Juventusom.

Čelnik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge rekao je da dogovor još nije postignut: "Čitam o tome, i ne skrivam da smo zainteresirani, ali još ne mogu potvrditi da je posao zaključen. Nadam se će doći".

Mitrović na meti Chelseaja

Veliki interes ovog ljeta izaziva mladi srpski napadač Aleksandar Mitrović. 20-godišnji igrač Anderlechta na meti je Chelseaja, Newcastlea i Swanseaja.

Benteke blizu Anfielda

Liverpool je na korak od dovođenja Christiana Bentekea. Klub s Anfielda poslao je Aston Villi ponudu od 32,5 milijuna funti, točno koliko iznosi odštetna klauzula u ugovoru Belgijca. Liverpool Bentekea dovodi nakon što je za čak 49 milijuna funti prodao Raheema Sterlinga Manchester Cityju.

To bi bio i drugi najveći transfer u povijesti kluba, nakon što je Andy Carroll iz Newcastlea doveden za 35 milijuna funti.

Schweinsteiger predstavljen u Unitedu

Bastian Schweinsteiger dugo je godina bio ikona Bayerna, no prva izjava nakon dolaska na Old Trafford sigurno se neće svidjeti navijačima bavarskog giganta.

''Bayern je velik klub, no United je ipak veći.''

 

Kapetan Ville prije par dana zakleo sa na vjernos ljubičastima, a danas obavio liječnički na Etihadu

Prije nekoliko dana pisali smo kako se kapetan Aston Ville Fabian Delph zahvalio na ponudi Cityja te je najavio kako jedva čeka povesti ljubičaste u novu sezonu, no najnovije infomacije iz Manchestera govore kako je Delph obavio liječničke preglede i samo se čeka potpis za klub s Etihada.

Benitez: Ramos ostaje!

Rafael Benitez rekao je da Serigo Ramos ovog ljeta neće napustiti Real Madrid. United je, navodi BBC, Realu poslao ponudu tešku 28 milijuna funti koja je odbijena.

"Vidim Sergija kao nezamjenjivog člana naše momčadi. On je pobjednik, a to je ono što nam treba. Predsjednik mi je potvrdio da ostaje s nama", rekao je novi Realov trener.

Kaboul u Sunderlandu, Bilić ostao bez Downinga

Younes Kaboul napustio je Tottenham. Karijeru će nastaviti u Sunderlandu koji ga je doveo za 4,2 milijuna eura.

 


Slaven Bilić ostao je bez Stewarta Downinga, koji se vratio u Middlesbrough. "Da ga je tražio neki drugi klub, ne bismo ga pustili. No, ovo je bila njegova želja", rekao je Bilić, trener West Hama.

John Stones u kombinacijama za Chelsea

Branič Evertona spominjes e kao moguće pojačanje obrane Josea Mourinha. Dok se zakuhava priča o mogućem transferu,  Stones odrađuje manekensku gažu za Everton u Singapuru.

 

The Times:  De Gea ostaje u Unitedu

Ugledni The Times objavio je da Real United neće hvatati De Geu do sljedećeg ljeta, kada postaje slobodan igrač. LVG je jučer objavio da želi prodati Valdesa jer ne želi biti rezerva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.