Poljaci pred svojom publikom traže četvrtfinale protiv Češke: "Ovo je najvažnija utakmica u životu"

TREĆE je kolo Europskog prvenstva u kojem ćemo dobiti prve putnike u četvrtfinale. Na rasporedu je skupina A, a obje se utakmice igraju u 20:45.

Rusi imaju četiri, Česi tri, Poljaci dva, a Grci jedan bod. Na stadion u Wroclawu istrčat će Poljaci i Česi. Domaćini nemaju izbora nego ići na pobjedu koja ih vodi dalje.

"Svaka utakmica je jako važna, no ovo je najvažnija utakmica u mom životu i za cijelu momčad. Moramo ostati mirni. Ne osjećamo toliki pritisak. Pritisak postoji, ali ne kao protiv Grčke", rekao je poljski izbornik Franciszek Smuda. Dakako, očekuje veliku podršku s tribina.

Česi su u prvoj utakmici doživjeli potop protiv Rusije, a onda su svladali Grčku. Pobjedom sigurno idu dalje, no možda bi im bio dovoljan i bod. Petr Čech je imao problema s ramenom, ali će igrati, dok je Tomaš Rosicky upitan.

"Uživamo u Poljskoj, navijači su nas lijepo primili. Ali, sad je 'mi ili oni'. Blaszczykowski i Lewandowski su vrhunski igrači i morat ćemo paziti na njih. Respektiramo Poljake, ali ih se ne bojimo. Ne želimo se već sad oprostiti od Eura", kaže izbornik Michal Bilek.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.