Odbio Dinamo: Belmin Vila oduševio Bijele i potpisao dvogodišnji ugovor s Hajdukom



BELMIN VILA, dojučerašnja velika nada Željezničara, postao je novi član splitskog Hajduka, prenose bosanskohercegovački mediji.

Vila je početkom prošlog mjeseca trebao potpisati ugovor s Dinamom, međutim nije se uspio dogovoriti sa Zagrepčanima. Mladi napadač boravio je s Hajdukom na turniru u Bruxellesu, gdje je oduševio, potpisavši dvogodišnji ugovor.

"Nisam se mogao dogovoriti s Dinamom, tako da sam prešao u Hajduk. Bio sam s njima na turniru u Bruxellesu, gdje sam postigao golove Anderlechtu, Gentu, West Hamu i Bruggeu", rekao je Vila za SCsport.ba, dodavši:

"Ne žalim što nisam potpisao za Dinamo. Ovdje mi je deset puta bolje. Klima je veoma dobra. Trebam također istaći da sam veoma dobro prihvaćen u novom klubu. Za sada sam u juniorskoj momčadi".

Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine prošle sezone je u 30 utakmica omladinske Premijer lige postigao isto toliko pogodaka, a svi golovi bili su iz igre. Villa je rođen 27. srpnja 1994. godine i tek je napunio 18. Po vokaciji je korpulentni napadač, snažan i visok 188cm.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.