Ništa od povratka u Hajduk: Ivan Leko ostat će u Lokerenu i nakon završetka karijere

Foto: AFP

NEKADAŠNJI kapetan Hajduka Ivan Leko gotovo sigurno neće završiti profesionalnu karijeru u dresu Bijelih. Iskusnom veznjaku, kojem na ljeto istječe ugovor, već su u klubu ponudili novi, a navodno žele da ostane i po završetku karijere.

"Leko je iznimno važan igrač za nas. Puno nam znači njegov utjecaj na terenu i van njega, posjeduje karizmu i sjajnu osobnost i želimo ga u svojim redovima i sljedeće sezone", rekao je prvi čovjek Lokerena Roger Lambrecht.

"U ovom trenutku razmišljam samo o svojim igrama. Kasnije, tko zna, ne bih imao ništa protiv da svoje prve trenerske korake napravim baš u Lokerenu", rekao je Leko.

Prisjetimo se, 34-godišnji Leko u Lokeren je stigao nakon četverogodišnje avanture u Club Bruggeu. Za Lokeren je od 2009. godine upisao gotovo 100-njak nastupa u svim natjecanjima.

Leko je deset godina bio članom hrvatske reprezentacije, a ukupno je skupio 13 nastupa. Na Poljudu je igrao u dva navrata, od 1996. - 2001., nakon čega je otišao u Malagu, da bi se 2005. ponovno kratko vratio u svoj rodni grad.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.