Naježite se uz kadrove iz Ledene: Pogledajte kako je Medveščak pregazio Crvenu armiju!

Foto: Goran Mehkek/Cropix

CSKA je jučer doživio brodolom u Ledenoj dvorani. Hrabri Medvjedi zabili su sedam golova najtrofejnijoj ruskoj momčadi, a trener Medveščaka Mark French nije mogao sakriti oduševljenje:

"Nismo očekivali ovakav rezultat. Ulazeći u utakmicu smo govorili o tome kako trebamo igrati svoju igru, i kako je utakmica odmicala, bili smo sve bolji. Imamo još puno prostora za napredak, pod pritiskom nismo diktirali tempo kao što smo željeli. Rezultat je odličan, ali trebamo poboljšati svoju izvedbu na ledu", rekao je French, koji je pohvalio svog golmana Marka Dekanicha.

"Mark nas je držao u igri, po prilikama za gol u prvoj polovici utakmice smo bili jako izjednačeni. Većinu utakmica dobiva ona momčad koja ima bolju igru s igračem više i igračem manje, naš powerplay je protiv CSKA bio učinkovit i zbog toga smo pobijedili. Htjeli smo stisnuti igrače CSKA na terenu kako bismo im pokazali da im danas neće biti lako. Posrećilo nam se da smo vrlo rano poveli iako u tim minutama nismo igrali najbolje, a zahvaljujući Dekanichu smo i uspjeli očuvati svoje vodstvo do kraja", poručio je trener Medvjeda za službenu stranicu kluba.

Jonathan Cheechoo zabio je svoja dva premijerna gola u dresu Medveščaka.

"Zbog toga sam i doveden", uz smijeh će.

"Da mi je netko prije dva mjeseca rekao da ćemo pobijediti CSKA, rekao bih da nema šanse. Nikada nisam ni pomislio na ovako nešto. Nadam se da možemo nastaviti u istom tonu".

Kapetan Crvene armije: Medveščak nas je razbio! 

S druge strane, Aleksej Morozov, kapetan Crvene armije, kako ruski mediji zovu CSKA, čestitao je Medveščaku na uvjerljivoj pobjedi.

"Ispričavamo se navijačima, nema smisla sada govoriti o tome da smo bili umorni nakon leta. Imali smo dosta prilika koje nismo iskoristili. Medveščak nas je razbio", rekao je Morozov, koji je pohvalio atmosferu u Ledenoj.

"Savršen ambijent!", rekao je Morozov.

Atmosfera u Ledenoj bila je na vrhuncu, kao i svaki put kada igraju Medvjedi. Uostalom, pogledajte i sami kako su Rusi, točnije novinari moskovskog CSKA, doživjeli utakmicu u Zagrebu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.