Medvjedi nakon treće uzastopne pobjede u KHL-u: Ovo nije plod sreće, igramo sve bolje i bolje!

Foto: HINA

TRENER Medveščaka, Mark French, blistao je od zadovoljstva nakon što je njegova momčad srušila Baris iz Astane s 3:2. Bila je to treća uzastopna pobjeda Medvjeda.

> Ludnica u Ledenoj: "Medvjedi" srušili prvu momčad Istoka!

"Bilo je veoma bitno to što smo zabili 5-na-3, jer u posljednje dvije utakmice nismo iskorištavali prilike s dva igrača više. Znali smo što očekivati od Barisa i uspjeli smo ukrotiti njihov napad. Penalty kill nam postaje sve bolji, ali nismo ništa mijenjali u odnosu na prve utakmice, jednostavno se uigravamo i igrači se puno bolje međusobno osjećaju na ledu", rekao je French, dok je strijelac prvog gola, Kurtis Foster, nadodao:


"Napravili smo odličan posao i ograničili Baris na samo dva gola, što ove sezone prije nas nikome nije uspjelo. Niz poraza nas je frustrirao, ali u svlačionici se nalazi dosta iskusnih igrača i znali smo da se trebamo držati zajedno i igrati kao momčad bez obzira na sve, i to u posljednjim utakmicama donosi ploda. Sad imamo još tri utakmice doma, momentum je na našoj strani i bilo bi odlično da nastavimo s pobjedama i pokažemo protivnicima da im u Ledenoj dvorani neće biti lako igrati".

Luke Walker smatra kako su tri uzastopne pobjede samo najava za nešto više.

"Prošlo je dosta vremena, imao sam puno prilika i lijepo je napokon zabiti u Domu sportova. Naš niz od tri pobjede nije plod sreće, igramo jako dobro, jako smo čvrsti obrambeno, postižemo golove i vjerujem da ćemo nastaviti pobjeđivati", za kraj će Walker.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.